Käesolevaga palume Teie abi kodanikeühenduste ja kohalike omavalitsuste koostöö uurimisel.

Tere hea Keila valla külavanem, mittetulundusühingu juhatuse liige,
Käesolevaga palume teie abi kodanikeühenduste ja kohalike omavalitsuste koostöö uurimisel.
Saadame teile küsimustiku, mille eesmägiks on uurida, kuidas toimib koostöö kohaliku omavalitsuse, volikogude ja kogukonna (MTÜ-d, külavanemad) vahel ning kuidas kaastakse kogukonda oma piirkonna arengu kavandamisel ja elluviimisel.
Uurimispiirkondadeks on Saue, Saku, Kiili, Harku (MTÜ Nelja Valla Kogu piirkond) ning Keila, Vasalemma, Nissi, Kernu ja Padise vallad (MTÜ Lääne-Harju Koostöökogu piirkond). Täidetud küsimustikud palun saata mulle,  Helen Haab’ile  helenhaab@hot.ee
20. oktoobriks 2010.a. Minu telefon on 55 164 91.
Alljärgnevale küsitlusele vastamisega aitate kaasa, uuringu koostamisele, kogu projekti edukale käekäigule ning Kodukant Harjumaa, MTÜ Lääne-Harju Koostöökogu ja  MTÜ Nelja valla kogu tegevusele kodanikeühenduste ja kohalike omavalitsuste vahelilise koostöö arendamisel.
Lugupidamisega, Helen Haab, MTÜ Kodukant Harjumaa juhatuse liige, projektijuht
This entry was posted in Seltsing Laulasmaa teated. Bookmark the permalink.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

*

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>